mission_Y logo RITUAL DE HIDRATARE MULTIPLĂ PENTRU UN TEN LUMINOS, DIN INIMA JAPONIEI

Recomandat pentru 30+
MISSION Y a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile femeilor după vârsta de 30 de ani, care se luptă cu riduri timpurii şi piele uscată, obosită, lipsită de luminozitate.


Această linie profund hidratantă are ca ingredient de bază drojdia fermentată – o sursă bogată de vitamine, aminoacizi, minerale şi antioxidanţi.

Extractul de drojdie are capacitatea de a stimula metabolismul celular pentru a întări bariera de protecţie a pielii, pentru a-i îmbunătăţi elasticitatea şi pentru a-i menţine aspectul neted şi strălucirea sănătoasă.
step 1
Curăţare SPUMĂ DELICATĂ DE CURĂȚARE cu o consistenţă ca de cremă, dizolvă și elimină eficient machiajul, sebumul și impurităţile fără a fi nevoie de frecarea pielii.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, după îndepărtarea machiajului ochilor; pune o cantitate mică de produs în palme, masează cu blândețe pe pielea umedă pentru a crea spumă, apoi clătește cu apă călduță.

Ritual: Experții japonezi în îngrijirea pielii recomandă spuma de curăţare la începutul ritualului, imediat după demachierea ochilor.
100g 3205 2 12000 Comandă acum
Hidratare în profunzime LOȚIUNE INTENS HIDRATANTĂ PAS Esențial cu o consistență de fluid dens, se întinde ideal pe piele şi pătrunde rapid, oferindu-i o hidratare intensă, netezire şi strălucire tinerească.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, tapotează cu delicatețe câteva picături de loțiune pe față și pe gât și oferă-i pielii tale un scurt masaj, folosind mișcări circulare.

Ritual: Hidratarea intensă cu o loţiune este un pas cheie în ritual. Similare produselor tonice, aceste loţiuni sunt folosite după curăţare pentru a restaura pH-ul optim al pielii şi pentru a oferi o hidratare intensă - exact ca un ser.
150 ml 4049 3 17000 Comandă acum
step 2
step 3
Hrănire concentrată LAPTE DE FAȚĂ CU ESENȚĂ CONCENTRATĂ cu o consistență mătăsoasă, se întinde cu uşurință pe piele, oferindu-i instant hidratare și netezire.

Mod de folosire: pentru cele mai bune rezultate, aplică dimineața și seara, după aplicarea loțiunii hidratante – masează cu blândețe o cantitate mică de lapte pe față și pe gât, folosind vârfurile degetelor.

Ritual: formulele hrănitoare concentrate, numite în japoneză „esenţa tinereţii” reprezintă al treilea pas al ritualului.
100 ml 3260 7 17000 Comandă acum
Protecţie CREMĂ HRĂNITOARE DE ZI ȘI DE NOAPTE PAS Esențial cu o consistență bogată, se absoarbe rapid, lăsând o peliculă invizibilă pe piele, care menţine eficient toate ingredientele active oferite de formulele anterioare.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, ca un pas final al ritualul - aplică pe ten și pe gât, în timp ce masezi cu blândețe pentru a îmbunătăți microcirculația de la nivelul pielii.

Ritual: Aplicarea cremei de faţă este pasul final al ritualului japonez. Rolul său nu este doar de a hrăni în profunzime pielea, ci şi de a forma o barieră invizibilă de protecţie.
30 g 3584 0 19000 Comandă acum
step 4
Set
Comandă ritualul complet cu
50000
5997 2 Comandă acum Dacă ești Reprezentant AVON, click aici pentru a afla .