RITUAL DE REÎNTINERIRE PENTRU UN TEN DE PORȚELAN, DIN INIMA JAPONIEI

Recomandat pentru 30+
MISSION ECLAT îmbină formule excepţionale cu ingrediente active bogate, care oferă îngrijire premium pentru nevoile tenului după vârsta de 45 de ani, care se confruntă cu semne vizibile ale îmbătrânirii, precum liniile fine, ridurile, pierderea fermității, a flexibilității și a densității.


Inspiraţia pentru dezvoltarea acestei linii speciale a fost bazată pe cercetarea câștigătoare a premiului Nobel pentru molecula RNA. Cercetătorii au descoperit că proteinele care sunt responsabile pentru descompunerea colagenului pot fi reduse, în timp ce proteinele responsabile pentru creşterea colagenului pot fi accelerate.
step 1
Curăţare SPUMĂ LUXOASĂ DE CURĂȚARE cu o consistență densă, bogată și o aromă calmantă, subtilă de trandafir, înlătură perfect machiajul şi impuritățile şi redă tenului înfăţișarea catifelată, netedă şi perfectă.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, după îndepărtarea machiajului ochilor; pune o cantitate mică de produs în palme, masează cu blândețe pe pielea umedă pentru a crea spumă, apoi clătește cu apă călduță.

Ritual: Experții japonezi în îngrijirea pielii recomandă spuma de curăţare la începutul ritualului, imediat după demachierea ochilor.
100 g 3619 4 15000 Comandă acum
Hidratare în profunzime LOȚIUNE DE FAȚĂ INTENS HIDRATANTĂ cu o formulă bogată, fluidă, fiecare picătură pătrunde în straturile epidermei, oferind efectul de hrănire de lungă durată şi aspect luminos, tânăr.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, tapotează cu delicatețe câteva picături pe ten și pe gât și masează cu mișcări circulare.

Ritual: Hidratarea intensă cu o loţiune este un pas cheie în ritual. Similare produselor tonice, aceste loţiuni sunt folosite după curăţare pentru a restaura pH-ul optim al pielii şi pentru a oferi o hidratare intensă - exact ca un ser.
150 ml 4068 3 23000 Comandă acum
step 2
step 3
Hrănire concentrată ELIXIR DE FAȚĂ PAS Esențial cu o consistență bogată, se întinde cu uşurință pe piele, în timp ce substanţele nutritive pătrund în straturile epidermei pentru a satisface nevoile pielii mature: hrănire, catifelare şi elasticitate.

Mod de folosire: pentru rezultate optime, aplică dimineața și seara, după loțiunea hidratantă, masează cu blândețe o cantitate mică de produs pe față și gât, cu vârfurile degetelor.

Ritual: Formulele hrănitoare concentrate, numite în japoneză „esenţa tinereţii” reprezintă al treilea pas al ritualului.
30 ml 3409 0 26000 Comandă acum
Reîntinerire avansată CREMĂ DE ZI ȘI DE NOAPTE PENTRU REÎNTINERIRE PAS Esențial cu o consistenţă bogată, se absoarbe rapid, redă tenului aspectul perfect şi formează o peliculă incoloră, care reţine eficient toate ingredientele active oferite de formulele anterioare.

Mod de folosire: în fiecare dimineață și seară, ca pas final al ritualului - aplică o cantitate egală cu dimensiunea unei perle, pe ten și pe gât, apoi maseaz-o pentru a îmbunătăți microcirculația de la nivelul pielii.

Ritual: Aplicarea cremei de faţă este pasul final al ritualului japonez. Rolul său nu este doar de a hrăni în profunzime pielea, ci şi de a forma o barieră invizibilă de protecţie.
product image
30 g 2858 7 23000 Comandă acum
CREMĂ DE OCHI ȘI DE BUZE PENTRU ÎNTINERIRE AVANSATĂ formulă extrem de bogată, consistență cremoasă, se absoarbe rapid, asigură pielii hidratare în profunzime. Amplifică elasticitatea, reduce liniile fine și aspectul pigmentat din zona ochilor şi a buzelor, în timp ce redă pielii prospețimea şi vitalitatea.

Mod de folosire: aplică în fiecare dimineață și seară, după terminarea ritualului. Folosind spatula inclusă, colectează echivalentul dimensiunii unei perle și masează cu blândețe în jurul ochilor și a buzelor.
product image
20 g 2949 6 23000 Comandă acum
Set
Comandă ritualul complet cu 85000 6509 4 Comandă acum Dacă ești Reprezentant AVON, click aici pentru a afla .